

<u>c</u>

CRF 2024 Conference Doha, Qatar

Programme

Sunday, November 3 – Thursday, November 7

(Subject to minor amendment)

A. Overview

Day	Event / Theme	Notes
0	Welcome Reception	 CRF Exco Meeting Pre-Conference Reception
1	Future of Registries	 Conference Opening Presentations by host jurisdiction Conference Sessions*
2	Role of Registries in tackling economic crime and enabling sustainable growth	 Half day conference Half day social events
3	Beneficial Ownership	 Meeting of CRF's Global Beneficial Ownership Working Group Sessions on Beneficial Ownership and related matters
4	Global Cooperation	 Conference Sessions Updates from CRF's Partners and International Organisations Announcement of CRF 2025 Conference Closing CRF AGM - 2024 (for CRF members only)

*Conference Sessions include presentations, panel discussions and parallel breakaway sessions on subjects relevant to business registries.



Sunday, November 3 (Day 0)

19.00 - 22.00

Pre-conference reception at Marsa Katara



Monday, November 4 (Day 1)

Highlights of the Day: Opening Ceremony, Host Country UpdatesTheme of the Day: Future RegistriesVenue: Hotel Le Royal Méridien Doha, Lusail, Doha, Qatar

Time	Session	Speakers/Moderators
08.30 – 09.30	Registration and Networking (60 mins)	
08.30 – 09.15	CRF President's Meeting with Presidents of other Associations (invite only)	
09.30 – 11.00	 Inauguration Ceremony (90 mins) Welcome Speech by Conference Director Inaugural Address Presidential Address by CRF President Address by CEO of QFC Authority Address by other dignitaries Host country updates Members roll call by CRF General Secretary 	
11.00 – 11.20	Coffee Break (20 mins)	
11.20 – 11.50	Conference Session 1 (Presentation and conversation - 30 mins)	 Aditya Sinha, QFC
	 Use of Distributed Ledger Technology (DLT) in registries 	 Seema Borkhataria, QFC

11.50 – 12.30	Conference Session 2 (Panel Discussion - 40 mins) (Session sponsored by Moody's)	Moderator • La Donna John, Belize
40.00 40.50	 Business registers as service providers: leveraging registry data Organisational digital identity Added value dashboards APIs for mass consumption What the public can do with our data 	 Speakers Charlie Boundy, UK Companies House Marco Vianello, InfoCamere Italy Johanna Konrad, Moody's
12.30 – 13.50	Group Photo Session and Lunch Break (80 mins)	
13.50 – 14.20	 Conference Session 3 (30 mins) Role Legal Entity Identifiers Bringing sustainability reporting costs to an acceptable level for SMEs 	Moderator: • Chin Li Fen, ACRA, Singapore
		Speakers:
		 Ricco Dun, GLEIF Chris Taggart, Open Corporates
14.20 – 14.30	Sponsor slot (10 mins)	
14.30 – 15.10	 Conference Session 4 (Panel Discussion - 40 mins) Future of registries, challenges and priorities. Digitisation and AI Building Capabilities for Future of registry 	 Moderator: Tuifa'asisina Sieni Tualega- Voorwinden, Samoa International Finance Authority (SIFA)
	How registries can use data to improve their services	 Speakers: Charlie Boundy, UK Companies House Chin Li Fen, ACRA, Singapore
		าไไปบาบ

15.10 – 15.30	Coffee Break (20 mins)	
15.30 – 15.50	Conference Session 5 (Presentation - 20 mins) · Regulation of Company Service Providers	Presenter · Wren Wu, Hong Kong China
15.50 – 16.10	Conference Session 6 (Presentation - 20 mins) · Registry Updates: Turkiye	Presenter · Dr Recep Bozer, Turkiye

END OF DAY 1 of the CONFERENCE

19.00 – 22.00	Cultural Gala Dinner at Sharg Village resort
---------------	--



Tuesday, November 5 (Day 2)

Highlights of the Day: Half day conference, half day social outing *Theme of the Day:* Role of Registries in tackling economic crimes and enabling sustainable growth *Venue:* Hotel Le Royal Méridien Doha, Lusail, Doha, Qatar

Time	Session	Speakers/Moderators
08.40 - 09.00	Networking (20 mins)	
09.00 – 09.10	Recap of the previous day (10 mins)	 Martin Fidler Jones, CRF General Secretary
09.10 – 09.50	Conference Session 7 (Discussion - 40 mins)	Moderator/MC:
	Strategic intelligence assessment and compliance framework, at Companies House, UK	 La Donna John, Belize Companies & Corporate Affairs Registry
		Speaker:
		 Martin Swain, UK Companies House
09.50 – 10.00	Sponsor slot (10 mins)	
10.00 – 10.20	Coffee Break (20 mins)	



10.20 – 11.50	Conference Session 8 (90 mins)	Moderator:
	 Regional enforcement challenges, monitoring, enforcement, and effective penalty regimes (50 mins) 	• Bolen Ng, New Zealand
	· Regional Sessions in separate	Regional Rapporteurs
	rooms for:	Africa and Middle East -
	Africa and Middle East	Monaheng Monaheng, Lesotho
	· Europe	 Europe - Celia Johnson,
	Asia and Pacific	Germany
		 Asia and Pacific - Chin Li Fen,
		ACRA, Singapore
	· Global discussion	Global Discussion
	Regional reflections	Martin Swain,
	Validity of data	UK Companies House
	Discrepancy reporting and whistleblowing	 Charlie Boundy, UK Companies House
44.50 40.00	(2)	
11.50 – 12.00	Sponsor slot (10 mins)	
12.00 – 12.30	Conference Session 9 (30 mins)	Presenter:
	UNCITRAL Legislative Guide on Key Principles of a Business Registry	 Monica Canafoglia, UNCITRAL
12.30 – 13.30	Lunch Break (60 mins)	

END OF DAY 2 of the CONFERENCE

13.30 – 18.00 **Social Outing**

- Half day sightseeing tour of Doha in open double-decker buses
- Desert Safari (4 guests in one Landcruiser)

Wednesday, November 6 (Day 3)

Highlights of the Day: A full day of the conference dedicated for Beneficial Ownership and related topics. Overseen by CRF's Global Beneficial Ownership Working Group

Theme of the Day: Beneficial Ownership - Empowering Beneficial Ownership Globally

Venue: Hotel Le Royal Méridien Doha, Lusail, Doha, Qatar

Time	Session	Speakers/Moderators
08.40 - 09.00	Networking (20 mins)	
09.00 – 09.10	Recap of the previous day (10 mins)	 Martin Fidler Jones, CRF General Secretary .
09.10 – 09.30	 Opening of the Working Group (20 mins) Speech by Working Group Chair. Plans for the future 	 Speakers Dr Geraldine Spiteri Lucas, Malta Business Registry – Working Group Chair (online) Martin Fidler Jones, CRF General Secretary
09.30 – 10.30	 Conference Session 10 (Panel Discussion - 60 mins) Empowering Beneficial Ownership Globally 	 Moderator: Martin Fidler Jones, CRF General Secretary Speakers: Stephen Abbott Pugh, Open Ownership Karla Aman, France
10.30 – 10.50	Coffee break (20 mins)	

10.50 – 12.00	Conference Session 11 (70 mins)	Moderator:
	• AML Legal framework across the globe	Andrew Schembri,
		Malta Business Registry
		Speakers:
		 Gerard Prast Clavero, Moneyval.
		• Ulf Krause,
		Bundesanzeiger.
		 Adel Chouari, Tunisia.
		 Jean Paul Cassar, Malta Business Registry
12.00 – 13.00	Lunch break (50 mins)	
13.00 – 14.20	Conference Session 12 (80 mins)	Moderator:
	 Global beneficial ownership insights 	 Nor Azimah Abdul Aziz, Companies Commission of Malaysia (SSM)
		Speakers:
		 Chia-Tern Huey Min, ACRA Singapore
		 Khairani Yusof, Companies Commission of Malaysia (SSM)
		 Claude Haylock, Belize Companies & Corporate Affairs Registry
14.20 – 14.40	Coffee break (20 mins)	

14.40 - 16.10	Conference Session 13 (90 mins)	Moderator:
	Navigating International Regulatory Frameworks: Perspectives and Experiences in Collaboration with FATF, MONEYVAL, and Beyond	 Martin Fidler Jones, CRF General Secretary
		Speakers:
		 Dr. Geraldine Spiteri Lucas, Malta Business Registry
		 Alexandre Taymans, EU AML/ CFT Global Facility (online)
		 Stephen Webster, UK Government
		 Chia-Tern Huey Min, ACRA, Singapore
		Richard Chalmers
16.10 – 16.30	Conclusion of the Day's Sessions (20	Hilda Chang,
	mins)	CRF Assistant Secretary
	Recap of the day	

END OF DAY 3 of the CONFERENCE

19.30 – 22.30 Finale Dinner at MIA Atrium



Thursday, November 7 (Day 4)

Highlights of the Day: Conference Sessions, Updates from other organisations, Closing of the Conference and CRF AGM 2024

Theme of the Day: Global Cooperation among Registries

Venue: Hotel Le Royal Méridien Doha, Lusail, Doha, Qatar

Time	Session	Speakers/Moderators
08.40 – 09.00	Networking (20 mins)	
09.00 – 09.30	Signing of Memorandums of Understanding (MoUs) between CRF Member Jurisdictions (30mins)	
	MoU between Maldives and QFC	
	MoU between Maldives and ADGM	
09.30 – 09.40	Recap of the previous day (10 mins)	 Martin Fidler Jones, CRF General Secretary
09.40 – 10.00	Conference Session 14 (20 mins)	Speakers
	 Business Registry Insights - trends in penalties across the globe 	 Angela Doneva, North Macedonia
		 Christoph Labenski, Germany
10.00 – 10.20	Conference Session 15 (20 mins)	Speakers
	 Dissolution of Companies without liquidation – Challenges 	 Sapiah Ambo, Companies Commission of Malaysia (SSM) Yves Gonner, Luxembourg Business Registers

10.20 – 11.00	Conference Session 16 (40 mins)	Moderator:
	 Corporate Redomiciliation Challenges Challenges 	 Tuifa'asisina Sieni Tualega-Voorwinden,
		Samoa International
		Finance Authority (SIFA)
		Speakers
		Abdul Rasheed Purayil,
		QFC
		 Antonina Buts, Kazakhstan
		hazannolan
11.00 – 11.20	Conference Session 17 (20 mins)	Presenter
	Presentation by World Bank	 Frederic Meunier, World Bank
11.20 – 12.20	Conference Sessions 18 (40 mins)	
	Presentations by EBRA	
	Presentations by IACA	
	 Presentations by AFREC Presentation by ASORLAC 	
12.20 – 13.20		
12.20 - 13.20	Conference Conclusion (60 mins)	host announcement by CRF President
	Invitation address by 2025 host jurise	
	Vote of thanks and concluding remarks	
13.20 – 14.20	Lunch (60 mins)	
	Conference Ends	
14.30 – 15.10	2024 CRF Annual General Meeting (40 r	
	(local time 0600 Washington DC, 1900	Hong Kong, 0000 Weilington)